Bu sayfa, LEHTAR Teknoloji ("LEHTAR") tarafından yayınlanan LEHTAR mobil uygulamasının ve app.lehtar.com hesabının kullanıcıları içindir.
Uygulamadan Hesabınızı Kapatmak
- LEHTAR uygulamasını açın ve hesabınızla giriş yapın.
- Ayarlar → Uygulama sayfasına gidin.
- Hesabımı sil düğmesine dokunun ve onaylayın.
Onayladığınızda hesabınız kapatılır, oturumunuz sonlanır, bir daha giriş yapamazsınız ve aboneliğiniz yenilenmez. Düğme uygulamanızda görünmüyorsa aşağıdaki e-posta yolunu kullanabilirsiniz.
E-posta ile Talep
Hesabınızda kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine "Hesap ve veri silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebinizi KVKK'nın 13. maddesi uyarınca en geç 30 gün içinde sonuçlandırır, sonucu size bildiririz.
Saklanan Kayıtlar
Hesabınızı kapatmak kayıtlarınızı silmez. Yasal saklama yükümlülüğü olan kayıtlar süre dolmadan silinemez:
| Kayıt | Süre |
|---|---|
| Mali kayıtlar, fatura, e-belge | 10 yıl — Vergi Usul Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu gereği |
| Sözleşme onay kayıtları | Sözleşme sona erdikten sonra 10 yıl |
| Log ve işlem güvenliği kayıtları | 2 yıl |
Diğer kişisel verilerinizin silinmesini yukarıdaki e-posta yoluyla isteyebilirsiniz. Saklama sürelerinin tamamı KVKK Aydınlatma Metni'nde yer alır.